Tetec grundades 1986 i Alingsås av Georg Tegstam. Vi är specialister på lastsäkring, lastsäkringsprodukter och godsskydd genom hela transportkedjan. Vi representerar ledande europeiska nischföretag i vardera produktgrupp, och dessa tillverkande företag är experter inom sina områden. Våra kunder finns inom alla branscher där stora mängder gods exporteras, främst inom pappers-, kartong-, livsmedels-, kemi- och verkstadsindustri. I ett nära samarbete med våra leverantörer har vi, sedan 1986, sett till att våra kunders produkter kommit fram på ett säkert och tryggt sätt med hjälp av effektiva, lättanvända och tidsbesparande lastsäkringsprodukter.

I vårt sortiment finns bland annat lastsäkringskuddar från Bates Cargo-Pak originalet sedan 1975 www.bates-cargopak.com, och en stor mängd annan lastsäkringsutrustning, med andra ord lastsäkringsprodukter för varje tänkbart behov beträffande säkring av last och lastoptimering.

Kontakta oss gärna om just ert behov beträffande lastsäkring, lastsäkringsprodukter och godsskydd, så hjälper vi er till rätt lösning.